HTML

Miami blog

2008 április 7-én indulok Miamiba és fél évig fogom kint süttetni a hasamat egy nyelviskolában. Eddig a tények, de hogy mi is teszi teljessé ezt a hat hónapot, arról szól ez a blog!

Countdown

Képek

Az eddig keszult osszes kep megtekintheto a http://picasaweb.google.com/lajerbalazs cimen!

Képek

Friss topikok

  • : Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy több ezer dollárt is lehet keresni! Minden általa... (2012.03.27. 09:32) Szolgálati közlemény: Munkát keresek!
  • buran: Habár ez az első alkalom, hogy kommentelem egy bejegyzésedet. Nekem teszettek az írásaid. Jó lenne... (2009.05.12. 17:17) Never forget!
  • Erika: Jaaj, Én is imádok táncikálni! ~Dancing is Paradise. Paradise is very nice! ~ (2008.09.21. 10:21) A Ti statisztikátok
  • adam: remelem sok huslevest eszel helyettunk is :D en mar nagyon kivagyok :D chicke,potato,pasta :D (2008.09.12. 17:53) The vacation never ends!
  • Orsi: Jó, hogy megjöttél! (2008.09.09. 21:12) Itthon

Linkblog

2008.08.23. 23:35 MajorMajor

Gyorshírek

Először is gratulálok a magyar aranyérmeseknek, érmeseknek, pontszerzőknek és döntősöknek!!! Nagy örömet szereztek nekünk is, akik épp nincsenek otthon!

Ma esti fix programunk a vizilabda döntő, amit, miután az amcsikkal játszunk, itt is élőben nézhetünk! Nagy szurkolás lesz!!! Mez, zászló, minden! :o)

Előtte viszont megyünk a Miami Dolphins - Kansas City Chiefs meccsre. A legutóbbi pre-season meccsen nyertek a delfinek, ráadásul idegenben, reméljük a hazai meccs is jól alakul majd.

A hétvége leginkább napozásal telt eddig, ki kell használni minden percet, amikor nem esik az eső. Mégsem mehetek haza úgy, mint aki Alaska-ban volt fél évig!

Mai pozitív meglepetés, hogy van internet kapcsoalt a medence partján, és elég stabil ahhoz, hogy akár iPhone-ról is tudjak MSN-ezni! :o) Ez persze csak hab a tortán, de én örültem neki!

HAJRÁ KEMÉNY LEGÉNYEK!!!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://miamiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr66629830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása