HTML

Miami blog

2008 április 7-én indulok Miamiba és fél évig fogom kint süttetni a hasamat egy nyelviskolában. Eddig a tények, de hogy mi is teszi teljessé ezt a hat hónapot, arról szól ez a blog!

Countdown

Képek

Az eddig keszult osszes kep megtekintheto a http://picasaweb.google.com/lajerbalazs cimen!

Képek

Friss topikok

  • : Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy több ezer dollárt is lehet keresni! Minden általa... (2012.03.27. 09:32) Szolgálati közlemény: Munkát keresek!
  • buran: Habár ez az első alkalom, hogy kommentelem egy bejegyzésedet. Nekem teszettek az írásaid. Jó lenne... (2009.05.12. 17:17) Never forget!
  • Erika: Jaaj, Én is imádok táncikálni! ~Dancing is Paradise. Paradise is very nice! ~ (2008.09.21. 10:21) A Ti statisztikátok
  • adam: remelem sok huslevest eszel helyettunk is :D en mar nagyon kivagyok :D chicke,potato,pasta :D (2008.09.12. 17:53) The vacation never ends!
  • Orsi: Jó, hogy megjöttél! (2008.09.09. 21:12) Itthon

Linkblog

2008.08.16. 20:00 MajorMajor

Hurricane...

(Bob Dylan – Hurricane)

Először is hajrá Magyarország és sok gratuláció az eddigi eredményekért! Csak így tovább, jön majd az aranyérem is! Ne felejtsük el, hogy a kajak kenu csak jövő héten kezdődik!
 
Másod sorban még egyszer szeretné segítséget kérni tőletek! A téma még mindig ugyanaz, de nekem fontos lenne! Szóval még egyszer: HA BÁRKI ráérne az Arany gép érkezésének napján (szerintem ez 24-e lesz), és megtenné nekem, hogy vesz egy nagy magyar zászlót, kimegy és aláíratja nekem annyi sportolóval, ahánnyal csak tudja rettenetesen hálás lennék!!! Ez igazán fontos, kérem, aki ráér, jelentkezzen nálam itt vagy mailban!!!
 
A másik fontos információ, hogy a Fay nevű hurrikán közeledig Florida felé. Egészen pontosan még csak egy trópusi vihar. Elvileg hétfő és kedd környékére ér ide, és Miami-t csak széle érinti. Egyelőre azt mondták, hogy vegyünk egy-két tartalék vizet, meg némi zacskós levest. Evakuációról, vagy hasonlóról szó sincs, még az is lehet, hogy csak egy nagy eső lesz az egészből, de jobb felkészülni. A legvalószínűbb, hogy nem lesz áram pár napig, szóval ne ijedjen meg senki, ha nem vagyok gépnél, és nem lehet elérni telefonon.
Amint van új infóm az időjárásról, írok róla!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://miamiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr43618985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása