HTML

Miami blog

2008 április 7-én indulok Miamiba és fél évig fogom kint süttetni a hasamat egy nyelviskolában. Eddig a tények, de hogy mi is teszi teljessé ezt a hat hónapot, arról szól ez a blog!

Countdown

Képek

Az eddig keszult osszes kep megtekintheto a http://picasaweb.google.com/lajerbalazs cimen!

Képek

Friss topikok

  • : Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy több ezer dollárt is lehet keresni! Minden általa... (2012.03.27. 09:32) Szolgálati közlemény: Munkát keresek!
  • buran: Habár ez az első alkalom, hogy kommentelem egy bejegyzésedet. Nekem teszettek az írásaid. Jó lenne... (2009.05.12. 17:17) Never forget!
  • Erika: Jaaj, Én is imádok táncikálni! ~Dancing is Paradise. Paradise is very nice! ~ (2008.09.21. 10:21) A Ti statisztikátok
  • adam: remelem sok huslevest eszel helyettunk is :D en mar nagyon kivagyok :D chicke,potato,pasta :D (2008.09.12. 17:53) The vacation never ends!
  • Orsi: Jó, hogy megjöttél! (2008.09.09. 21:12) Itthon

Linkblog

2008.08.16. 00:21 MajorMajor

What a Wonderful World

(Louis Armstrong - What a Wonderful World)

Most jöttem vissza egy Everglades túráról. Az egész csak 3 órás volt, szóval nagyon sokat nem láttunk, de betekintésnek nagyon jó volt. Láttunk jópofa aligátorokat, kiderült, hogy egész kedves állatok. Ráadásul nem igazán szeretik az embereket, pláne megenni nem. Amitől félni kell az a krokodil, az simán meg akar enni. A nagyon nagy mázli, hogy míg aligátorból kb egy millió él itt, krokodilból csak párezer van.
 
A túra érdekes volt, buszoztunk egy darabig, meghallgattuk a történetet a nemzeti parkról, az itt élő indiánokról meg ilyenek. Mikor megérkeztünk kb 20 emberenként beszálltunk airboat-okba, ami a nagy propellerrel hajtott hajó. Mentünk egy jó nagy kőrt, találkoztunk állatokkal. Kimondottan érdekes volt! Utána megnéztük az aligátor show-t, és fogózkodhattunk kicsi aligátorral. Én személy szerint nem akartam, de sokakról készült kép. Ezután persze lehetett suvenirt vásárolni, és irány vissza a suliba.
 
Ami még érdekes volt, az az indián rezervátum. Az itt élő őslakosok talán a leggazdagabbak az összes körül Amerikában. Nagyon ügyesen csinálták, mikor Floridában betiltották a szerencsejátékot, ők építettek pár casinot a saját szuverén területükön. Jó ötlet, bejött nekik.
 
Itt egy jó kis videó arról amit láttam:

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://miamiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr2618131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása