HTML

Miami blog

2008 április 7-én indulok Miamiba és fél évig fogom kint süttetni a hasamat egy nyelviskolában. Eddig a tények, de hogy mi is teszi teljessé ezt a hat hónapot, arról szól ez a blog!

Countdown

Képek

Az eddig keszult osszes kep megtekintheto a http://picasaweb.google.com/lajerbalazs cimen!

Képek

Friss topikok

  • : Tudok egy honlapot, amelyen akár több száz, vagy több ezer dollárt is lehet keresni! Minden általa... (2012.03.27. 09:32) Szolgálati közlemény: Munkát keresek!
  • buran: Habár ez az első alkalom, hogy kommentelem egy bejegyzésedet. Nekem teszettek az írásaid. Jó lenne... (2009.05.12. 17:17) Never forget!
  • Erika: Jaaj, Én is imádok táncikálni! ~Dancing is Paradise. Paradise is very nice! ~ (2008.09.21. 10:21) A Ti statisztikátok
  • adam: remelem sok huslevest eszel helyettunk is :D en mar nagyon kivagyok :D chicke,potato,pasta :D (2008.09.12. 17:53) The vacation never ends!
  • Orsi: Jó, hogy megjöttél! (2008.09.09. 21:12) Itthon

Linkblog

2009.01.21. 21:16 MajorMajor

Never forget!

(Take that-Never forget)- nem akatam ilyen nyálas számmal befejezni a blogot, de ez megy a mondanivalóhoz! :o)

Jól van! Tudom! Ok! 4 hónapja nem írtam befejező hozzászólást! Az igazság, először furcsa volt, hogy ne gondoljak minden nap arra, hogy mit is írjak nektek. aztán hirtelen minden furcsa volt itthon. Aztán minden ugyanolyan lett, mint ha el sem mentem volna, ami még jobban meglepett! Aztán jött a szülinapom, barátnőm lett, tanfolyamra kezdtem járni, állásom lett, munkám lett, karácsony lett, újév lett, kevesebb dolgom lett, és most mielőtt megint sok dolgom lesz megírom ide ezt a pár sort.

Több mint valószínű, hogy ezt már soha senki nem olvassa el. Az MSN-enről és IWIW-ről már levettem a hivatkozást, és szép lassan mindenki elfelejti, hogy valaha is létezett ez a z oldal. Viszont így írhatok, amit csak akarok! :o)

A világ is nagyon megváltozott az elmúl hónapokban. Gondoljunk csak arra, hogy az USA új elnöke afro-amerikai, az F1 világbajnoka is az, kishazánk majdnem csődbement, és a világ legnagyobb vállalatai azt sem tudják mit csináljanak vállság hangulatukban. Hol van már a 142-es dollár (épp a percekben érte el a 220-at) és hol van már 3%-os GDP növekedés (örülünk, ha nem lesz ennyi visszaesés). De elmúlt a CHF hitel és a Szlovák Korona is, van helyettük Euró, drágábban. A világ alapjaiban változik meg ezekben a pillanatokban, legyünk résen!

Viszont Miamiba már nem kell vízum, kell helyette sokkal több pénz! Idán biztos nem engedhetném már meg magamnak ezt a túrát. Még egyszer köszönöm a korábban már felsoroltaknak, hogy ez megadatott.

És hogy mi lesz velem? Ki tudja! Egy biztos, a blogolás addiktív tevékenység! :o) Ki tudja, még az is lehet, hogy találkozatok írásaimmal még itt-ott! ;o)

Egy kis videóval köszönöm el, ami pont a változásokról szól:
 

 


Vigyázzatok magatokra és egymásra!
 

Köszönöm, hogy olvastatok!
 

Üdvözlettel: Lájer Balázs
 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://miamiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr35894366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

v8cowboy 2009.03.27. 22:51:15

Szia!
nem tudom használod-e még a blogot, de én most gondolkodom EF képzésben, nem kevés pénz, ezért szeretném jól körüljárni. Ha tudsz és akarsz infóval segíteni teddmeg, hogy írsz egy emilt a kurti.g@t-online.hu címre

előre is köszi
Gábor

buran 2009.05.12. 17:17:33

Habár ez az első alkalom, hogy kommentelem egy bejegyzésedet. Nekem teszettek az írásaid. Jó lenne valamikor összefutni egy italra.
Üdv: Attila
süti beállítások módosítása